Tuesday 26 May 2009

laten wachten

Ik heb je alleen gelaten. Ik liep over de brug om even wat te eten en de tijd ging sneller dan ik in handen had. Toen heb jij 58 minuten op mij gewacht en ik was er niet.
Nu ben jij gaan lopen over het Falkland Island en voel ik me schuldig.
Bij jou is het winter en hier is het prachtig weer en zojuist lunchte jij toen ik een avond-pasta at. Jij bent met je vriend en ik zit hier in een garage. Ik luister naar muziek en jij loopt nu misschien langs de pinguins en langs het Seasheep.
Waarschijnlijk ben jij nu boos op mij en wil je met me bespreken hoe we dit toch echt anders kunnen doen, omdat het heel belangrijk is om goede afspraken te maken omdat we zoveel kilometers van elkaar verwijderd zijn. Ik begrijp dat heel goed en voel me heel schuldig dat ik je heb laten wachten.
Waarschijnlijk ga je nu naar een winkeltje om daar iets lekkers te halen. Iets dat van het eiland komt, een gedroogde vis of een lekkere honing. Hebben Falklanders honing?
Hoe was jullie lunch. Hebben jullie lekker gegeten? Ik dacht dat jullie wellicht aardappel met tonijn gegeten hebben.

Kunnen wij dezelfde radio luisteren? Dan horen we dezelfde muziek.

Ik hoor nu dance me to the end of love.
Ik zal je niet meer te laten wachten.

1 comment:

  1. Falklanders hebben geen 'eigen' honing en ook geen mooie winkeltjes waar gedroogde vissen gekocht kunnen worden.
    Er is wel een Pink Shop, ongeveer een half uur hier vandaan, waar ik een sjaal zou kunnen kopen van echt schapen wol van het eiland.
    Een maanlandschap zonder bomen met Lego huisjes en jeeps, een paar winkels...ik heb zin om een koffie ta gaan drinken in een leuke lunchroom. Als ik dat wil moet ik nog een paar weken wachten.
    Ik was niet boos.
    Ik ben door de plassen gaan lopen en mijn gezicht werd rood van de wind.

    Ik hoor nu Jump up Jump up and Get Down, jij?

    ReplyDelete